ČOKOLÁDA A ČAJ NA VYLEPŠENIE NÁLADY
Spájanie chutí jedinečnej toskánskej čokolády Amedei s chuťou kvalitných čajov je ideálnym tipom na dlhé a studené zimné večery. Doprajte svojmu telu poriadnu dávku luxusnej chuti a zároveň spravte aj niečo pre svoje zdravie. FEMINITY vám ponúka návod, ako skombinovať čaj a čokoládu.
cokolada,pralinky,caj,luxus,chut,kakao,jedlo,chute sveta,Amedei,amedei
Pralinky v luxusnom obale by nemali chýbať na žiadnom vianočnom stole. Spoluzakladateľka značky Amedei, Cecilia Tessieri, bežné pralinky povýšila doslova na umenie. Na ich receptúra pracovala dlhé mesiace až vznikol exkluzívny produkt, ktorý v sebe spája explóziu chutí uzavretú v delikátnej čokoládovej škrupinke. Pralinky Amedei sú ľahké, bez smotany a obsahujú suroviny z vybraných lokalít Toskánska. V ich vnútri sa ukrýva ovocie, likéry a koreniny. Na zvýraznenie chuti a dokonalý gurmánsky zážitok by ste si k nim mali uvariť lahodný čaj Dammann Ceylon, zelený s mätou alebo s červeným ovocím. Extra tmavá čokoláda Amedei Toscano Black 70% predstavuje kakao plné energie a elegancie a spája v sebe vôňu a chuť tabaku a čokolády. Zmes troch druhov kvalitnej čokolády ukrytej v jednej tabuľke vás na chvíľu odnesie z reality všedných dní. Pre ešte lepšiu chuť si k nej nalejte šálku čierneho čaju Yunnan z južnej Číny, čaj Oolong z pevninskej Číny alebo niektorý z čajov exotického Ekvádoru a Cejlónu. Aj mliečna čokoláda sa výborne hodí k šálke horúceho čaju. Amedei Toscano Brown 32%, ktorá priam vyzýva na chvíľku oddychu, spája bohatú šľahačkovú vôňu a mlieko s lahodnou maslovou a vanilkovou chuťou. Nie je príliš sladká, no aj tak vás dokonale uspokojí. Na dotvorenie spomienok na detské časy, keď ste si nedokázali odpustiť veľa čokolády, sa výborne hodí lahodný čaj Darjeeling z Himalájí alebo zo severnej Indie. Rovnako z Indie pochádzajúci čaj Assam, zvýrazní výnimočnú chuť tmavej 63% čokolády Toscano Black. Tá v sebe spája trojicu rôznych odrôd kakaových bôbov, ktoré dohromady vytvárajú nezabudnuteľnú chuť.