Presunúť na hlavný obsah

Svojou krásou si podmanila celý svet: Toto 8-ročné dievčatko sa stalo hviezdou internetu aj vďaka tomuto!

Zábava

Má len osem rokov a už ju pozná celý svet. Anastasya Averbukh sa narodila pod šťastnými hviezdami a jej výzor malej princeznej jej zabezpečil sľubnú kariéru.

Osemročná Anastasya Averbukh sa stala hviezdou internetu po tom, čo jej mama začala zverejňovať jej fotografie na sociálnu sieť Instagram. Blondínka s anjelskými črtami tváre vyzerá na prvý pohľad ako ruské dievčatko, ale je to rodáčka z izraelského Tel Avivu.

Prečítajte si: Roztomilá detská módna ikona už v útlom veku: Inšpirujte sa najlepšími letnými outfitmi malej princeznej

Vyzerá ako princezná a stala sa detskou modelkou

Stačilo pár fotografií tejto malej princeznej a Anastasya sa ihneď stala nielen národným detským pokladom, ale aj medzinárodne vyhľadávanou detskou modelkou. Jej počet sledovateľov sa neustále zvyšuje a to aj vďaka fotografiám, ktoré odrážajú zákulisie jej modelingovej práce. Samozrejme, dohliada na ňu jej mama, ktorá zároveň spravuje jej Instagram.

Anastasya Averbukh patrí medzi detské stars, ktoré sú po celom svete neustále vyhľadávané na fotenie nielen tituliek magazínov, ale najmä kampaní. Detské modelky sa tak majú šancu presadiť a zviditeľniť sa po celom svete.

Neprehliadnite: Najštýlovejšie mamy súčasnosti: Inšpirujte sa ženami, ktoré vedia byť sexi, aj keď sú mamami na plný úväzok

Pred objektívom sa cíti ako ryba vo vode

Aj keď sa to môže zdať ako veľmi jednoduché, nie je to tak. Na to, aby ste boli detskou hviezdou sa musíte zbaviť akéhokoľvek strachu a pocitu hanby. Najmä u malých detí vieme, že to nie je také jednoduché. Tlačiť preto svoje dieťa do niečoho, v čom sa necíti komfortne sa nevyplatí. 
Anastasya s tým problém nemá. Cíti sa prirodzene pred objektívom a svoju úlohu pózujúcej modelky si doslova užíva. 

Dovolili by ste, aby vaše dieťa robilo detskú modelku v takto mladom veku?

spolu hlasovalo 776 ľudí

Áno
53
Nie
723