Presunúť na hlavný obsah

Červený rúž pristane na jeseň každej: Dôležitú úlohu hrá výber odtieňa, ukážeme vám, ako na to!

Krása

Ak ste si doteraz mysleli, že vám sa červený rúž nehodí, mali ste v ruke nesprávny typ. Vyberte si spolu s nami z noviniek a obmeňte svoj zaužívaný stereotyp, je čas na nový look!

Nič nerozžiari viac ako červený rúž. Jesenné trendy sú natoľko inšpirujúce, že ponúkajú priestor na obmenu vizáže, napríklad aj s pomocou červeného rúžu. Svetoví make-up artisti dokonca tvrdia, že nič nerozžiari ženu viac ako práve červený odtieň na perách. Dokonca viac ako korektor či rozjasňovač. 

Inšpirujte sa: Líčite sa správne? Prezradíme vám najnovšie kontúrovacie paletky a šikovné triky, ako zvýrazniť lícne kosti

Odtiene červenej na vašich perách

Paletka červených odtieňov Chanel La Palette Caractere je doplnená o tmavšie tóny siahajúce k čokoládovej hnedej. Vráťte sa späť k detailom pomocou exkluzívnej harmónie farieb. Pre rovnomerné nanášanie a presné kontúry pier je táto elegantná kompaktná paletka vybavená dvomi aplikátormi. 

Vydrží neuveriteľných 12 hodín

Revolúcia v oblasti rúžu. Vydrží na perách neuveriteľných 12 hodín, a to vďaka vysokej koncentrácii pigmentov. Rouge Dior Ultra Rouge evokuje ľahký pocit na perách. Polo matný povrch s jemným efektom lesku vytvára plastický dojem plných pier. Sýte červené pery sú v tomto prípade tým najlepšie zvoleným doplnkom. Dodajú vám štýl.

Plné krytie a dlho trvácny efekt

Pokiaľ hľadáte bohatú hydratáciu bez zaťaženia pier, inšpirujte sa východnou kultúrou. Tekutý rúž Shiseido LacquerInk Lip Shine s plným krytím a dlho trvácnym efektom poskytuje perám maximálny komfort. Odtiene sú inšpirované modernými materiálmi ako je sklo, zrkadlo, plexi alebo vinyl. Nechajte zažiariť vaše pery. 

Matné pery nikdy nevyjdú z módy

Vysoko pigmentovaná farba, ktorá zabezpečí trvácnosť rúžu. Aplikujte podkladovú bázu a predĺžite túto sýtosť ešte viac. Gosh Copenhagen Kiss me Matt Lips je obohatený o extrakty papáje a orchidey. Získajte zamatový pocit pier a pôvab, ktorým očaríte. 

Neprehliadnite: Nahé odtiene farieb na vašich nechtoch: Lesk leta a farby jesene sa snúbia v tomto novom trende