Presunúť na hlavný obsah

Na expartnerku svojho manžela som nikdy nežiarlila: Až do momentu, kým som ju nespoznala, teraz ma znepokojuje

Sex a vzťahy

Timea vedela, prečo sa tak trocha štíti ísť do vzťahu krátko po rozchode muža, ktorý sa o ňu usiloval. Hoci si za manželku vybral ju, na scéne sa objavila jeho ex a tá jej nedala zrazu spávať. Toto bol dôvod, prečo.

Nechcelo sa mi ísť do vzťahu s mužom, ktorý práve dostal kopačky od inej ženy, ale...

Naša čitateľka Timea (31) spoznala svojho manžela Roba krátko po tom, ako sa s ním rozišla jeho vtedajšia priateľka, Simona. Hoci sa jej priveľmi nechcelo do vzťahu s mužom, ktorý dostal nedávno kopačky od inej, Róbert ju presvedčil svojimi slovami aj skutkami o tom, že má o ňu skutočný záujem, a že tak ako sa cíti s ňou sa necítil pri žiadnej inej: „Tak som si vtedy povedala, že dám tomu vzťahu šancu. Keďže sa jeho ex dokonca na čas vyparila za hranice, viac som sa tým netrápila. Ubehli tri roky a my sme sa s Robom napokon aj vzali a musím povedať, že máme zatiaľ naozaj krásne manželstvo. Dokonca som aj tehotná, z čoho máme obaja veľkú radosť,“ opisuje ich spoločné začiatky aj  súčasný vzťah Timea. 

Mohlo by vás zaujímať: Môj muž nebýval často doma: Na základe sms, ktorá akurát blikla, som zistila, že vedie tajný život s týmito ženami

Na scéne sa objavila jeho ex a on mi to zamlčal

Nedávno sa však stalo niečo, čo trocha otriaslo Timeinou istotou v manželstve. Na scéne sa objavila Robova ex, Simona, ktorá ho kontaktovala hneď po návrate z cudziny. Jej manžel jej to však nepovedal sám, ale sa to dozvedela, keď mu zdvihla telefón a ozvala sa v ňom práve jeho ex, ktorá ju o ich vzájomnom kontakte poinformovala. „V momente sa objavili u mňa tie pocity, ktoré som cítila na začiatku vzťahu s Robom, a ktoré mi navrávali, aby som si s ním nezačínala, keďže bol ešte v tom porozchodovom štádiu. Roba som samozrejme konfrontovala, na čo mi poskytol to vysvetlenie, že vedel, že ma to znepokojí, a preto sa rozhodol radšej o tom, že ho bývalá vyhľadala, pomlčať. Vraj chce len nejaké rady ohľadom investovania, a keďže sa na čas vytratila do zahraničia a tu prerušila veľa kontaktov, jemu jedinému verí, že jej poradí dobre, keďže je z fachu,“ objasňuje naša čitateľka ďalej. 

Čítajte tiež: Priateľkin muž bol chlap, po akom som vždy túžila: Bol vyzretý a všímal si na ženách túto jednu vec, ktorá nás zbížila 

Chcela som ju spoznať osobne, tak som manžela prinútila pozvať ju na večeru 

Čím častejšie sa však stretávali, tým viac ju to trápilo. Nakoniec sa to rozhodla riešiť tak, že ju chcela spoznať aj osobne. Hoci jej manžel namietal, na jej naliehanie pozval Simonu k nim domov na večeru. Timea sa snažila vyfintiť ako to len šlo, avšak už v pokročilom štádiu tehotenstva sa cítila naozaj nemotorne a ťarbavo. „Simona bola hotová sexbomba. Videla som ju predtým aj na spoločných fotografiách s Robom, ale teraz vyzerala ešte lepšie. Nepochybne mala urobené aj prsia a trocha prifúknuté pery, ale decentne, nič mimo vkusu. Jej oblečenie svedčilo o tom, že mala štýl. Takmer som onemela a celú večeru som už ľutovala, že som Roba prinútila ju pozvať. Bola som taká milá ako sa len dalo, ale keď odišla, normálne som sa pri umývaní riadu rozplakala ako malé dieťa,“ spomína si ďalej. 

Neprehliadnite: Žiarlila som na každú ženu v jeho živote a nechala som si ujsť tento detail: Nakoniec mi to vysvetlil po svojom 

Svoje urobili aj tehotenské hormóny, ale potom manželovo uistenie ma upokojilo

Robo sa na ňu hneď na to pozrel a začal krútiť hlavou. Na to sa jej ešte spýtal, či jej toto bolo treba. Načo sa stresuje v tehotenstve jeho ex, ktorá dávno nič pre neho neznamená: „Oponovala som mu, či nevidí, ako vyzerá ona a ako ja v tomto stave, a že nech prizná, že ho priťahuje. Priznávam, svoje urobili aj tehotenské hormóny, ale aj tak, žiarlivosť ma celkom opantala. Keď som vychladla, prisadol sa ku mne na gauč a povedal, že dnes presne vie, aká povrchná jeho ex bola vtedy a aká oveľa povrchnejšia je dnes. Vraj kopačky od nej  bolo to najlepšie čo sa mu mohlo stať, pretože dnes má po boku mňa a nemôže sa dočkať nášho bábätka. Potom ma upokojil, keď mi oznámil, že sám Simone povedal, aby si našla ohľadom investovania niekoho iného, pretože on sa s ohľadom na svoju manželku nechce s ňou viac stretávať. Úplne ma týmto priznaním odrovnal a ja som sa nezmohla na nič, len som mu dala pusu a schúlila sa mu v náručí. Jeho uistenie a aj gesto, aby som sa cítila dobre, som skutočne ocenila,“ dodáva na záver naša čitateľka Timea, ktorá už dnes kočíkuje ich prvé spoločné dieťa.