Presunúť na hlavný obsah

Lady Diana sa už pred rokmi snažila o túto módnu revolúciu: Kate Midletton ide dnes v jej stopách

Zahraničné celebrity

Ocitáme sa v storočí, v ktorom záleží na tom, ako dôkladne sa správame k našej planéte. Britská princezná Diana si však tento problém uvedomovala už dávno. Pozrite sa ako ona sama recyklovala svoju módu.

Mnohí si myslia, že keď má kráľovská rodina peniaze, nehľadí na životné prostredie alebo na množstvo oblečenia, ktoré visí v ich šatníkoch. Lady Diana sa však už pred rokmi snažila o udržateľný rozvoj módy. Vedela, že dizajnérske kúsky, ktoré miluje sa dajú nosiť aj viackrát. Tak tomu je aj v prípade Kate Midletton. Niekedy stačí malá zmena a z oblečenia je nakoniec úplne iný outfit.

Prečítajte si tiež: Kráľovské diéty podľa Kate Middleton a Meghan Markle: Takto sa udržiavajú vo forme princezné

V nežnem ružovom kostýme si podrobila mnohých

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@lady.diana._),

Lady Diana bola stelesnením elegancie. Dokazovala to aj výberom svojich jedinečných kostýmčekov. V ružovej farbe by Diana mohla kľudne chodiť aj denne. Preto sa princeznej vôbec nečudujeme, že sa rozhodla svoje ružové duo vytiahnuť na verejnosť aj viackrát. 

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@lady.diana._),

Baby blue farba na nej žiarila

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Cambridge Fan (@princessdiana_cambridgesfan),

Oficiálne udalosti si Diana viackrát užila v modrých šatách. Bledomodrá farba robila ich látku nežnou a nezabudnuteľnou. Jej skúsený krajčír sa pohral so strihom, avšak šaty to bolo stále tie isté!

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Cambridge Fan (@princessdiana_cambridgesfan),

Červené bodky ani na tretíkrát nestratili šmrnc

Diana vedela presne, ktoré modely sú nadčasové a do čoho má investovať. Svoje biele šaty s červenými bodkami si neváhala obliecť s rôznymi typmi kabátikov či svetrov a hneď na počkanie tak zmeniť ich vzhľad.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@lady.diana._),

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gian Luca - English Teacher (@gianhp),

Svoje obľúbené šaty šikovne premenila na sukňu

Ak bol vzor na jej šatách príliš výrazný a Diana nechcela, aby sa oči verejnosti upierali už na jedenkrát oblečený model, neváhala a svoj milovaný kúsok si ľahko pretransformovala na sukňu. Takto nechala kolobeh módy žiť ďalej.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa NoWayBarbie (@nowaybarbie),

Mohlo by vás zaujímať: Diétny plán Melanie Trump: Vďaka tejto potravine si uchováva svoju štíhlosť a krásnu pleť po dlhé roky

Svetu ukazovala svoj dokonalé šperky

Aj keby mohla mať každý deň na slávnostnej akcii iný náhrdelník, Diana zostávala verná svojej klasike. Tú obmieňala s rôznymi typmi šiat či klobúčikov a vždy tak pridala šperku nový šmrnc.