Presunúť na hlavný obsah

Fashion Sparkling Charity Night 2018: Mária Bartalos stavila na takúto farbu, Domi Navara by ste nespoznali

Slovenské celebrity

Historické priestory budovy Slovenskej Filharmónie sa v sobotu premenili na priestor konania jedinečnej benefičnej akcie. V poradí šiesty benefičný galavečer Fashion Sparkling Charity Night, pomáhal najstaršej dobročinnej zbierke u nás, Hodine deťom.

Vďaka partnerom večera, slovenskému módnemu domu Hellenski, spoločnostiam RebuyStars a Kon-Rad- sa táto vízia opäť stala skutočnosťou. Na prestížnej udalosti sa každoročne stretáva odborná medicínska elita, kultúrni, spoločenskí aktéri, ambasádori a biznismeni.

Fashion Sparkling Charity Night 2018 sa dramaturgiou inšpirovala 100. výročím vzniku Československa. Ambasádormi projektu sa po Matejovi Tóthovi a Dominike Navara Cibulkovej stali obľúbené tváre z televíznej obrazovky Mária Bartalos a Marek Fašiang. Dress code gala večera bol black tie a tak sme mali možnosť vidieť prekrásne róby pozvaných dám a kreatívne smokingy pánov. Pozrite sa spolu s nami na to najlepšie z najlepšieho!

Prečítajte si tiež: VIDEO: TOP róby z Fashion Sparkling Charity Night: Tieto krásne ženy zažiarili počas minulých ročníkov

Gabriela Drobová

Riaditeľka FashionTV Gabriela Drobová si celú akciu užila naplno. Pod jej záštitou má tento projekt možnosť kvitnúť a neustále napredovať a hlavne pomáhať. Gabriela zažiarila v sexi červenej róbe Hellenski, doplnila ju jemnými béžovými doplnkami a zlatými výraznými náramkami na oboch rukách. 

Denisa Mendrejová

Miss Universe Slovakia 2009, Denisa Mendrejová, má neustále dokonalú postavu. Obalila ju iba do jemnej čipky, ktorá ukazovala aj jej telo. Šaty však nepôsobili vulgárne, pretože boli jemne ťahané až ku krku. Jej doplnky pôsobili nežne a žensky a podčiarkovali jej šaty.

Alena Pallová

Lekárka Alena Pallová, ukázala róbu od slovenského módneho návrhárka Borisa Hanečku. Boris sa na nej vyhral s volánmi, asymetriou na rukávoch a na Aleninej chudej postave krásne vynikli. Nemohla na nich chýbať ani jemná vlečka.

Romana Škamlová

Podnikateľka a bývalá Misska, Romana Škamlová, síce volila čiernu farbu, nepôsobila však vôbec tlmene. Žiara flitrov a veľkého rozparku krásne podčiarkla Romaninu sexi postavu. Nemohli chýbať ani žiarivé topánky, Romana doladila celý look aj červeným rúžom.

Katarína Mánová

Bývalá Misska a Miss Universe SR 2006, Katarína Mánová, ukázala na svojom tele pierka a bezchybný ženský look. Šaty od Jany Pištejovej boli dokonalým malým majstrovským dielom. Katarína ich ničím nepokazila, práve naopak. Ladila k nim voľné vlny a aj malú kabelku v striebristej farbe.

Dominika Navara Cibulková

Slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková má módu v malíčku. Na Fashion Sparkling Charity Night 2018 sa ukázala v šatách z koženkového materiálu od návrhára Jakuba Polanku. Na akcii nemohol chýbať ani jej manžel, s ktorým tvoria pôvabnú dvojicu.

Mária Bartalos a Adrián Bartalos

Slovenská herečka Mária Bartalos stavila na decentnú avšak výraznú farbu. Šaty v odtieni hnedej až zlatej si kráska vybrala od módneho domu Hellenski. Doladila ju iba jednoduchou čiernou kabelkou, zaujímavý bol práve opasok. Jej manžel Adrián si obliekol na seba smoking od Nicolasa Berenique.

Mohlo by vás zaujímať: Fashion LIVE 2018! prilákal mnoho známych tvárí: Štýlová Linda Nývltová, krásna Lucia Hablovičová a ďalšie

Jasmina Alagič

Moderátorka FashionTV Jasmina Alagič sa tento večer chopila aj moderovania celej akcie. Jasmina ukázala svoju postavu v dlhých červených šatách so zaujímavo riešeným dekoltom. Boli od značky Hellenski. Ladiaci rúž jej pridával na dievčenskom šarme.

Karolína Chomisteková

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková vynikla v čiernej róbe od Vivienne Westwood z módneho domu Alizé. Celý look podtrhlo aj výrazné líčenie očí. Karolína určite vynikala počas celého večera!

Mária Zelinová

Moderátorka Mária Zelinová zaujala tiež čiernou farbou, avšak oživenou zaujímavým riešením šiat. Ukázala svoje štíhle nohy a aj odhalený chrbát. Pochádzali z dielne Jany Pištejovej, ktorá sa tiež zúčastnila Fashion Sparkling Charity Night 2018.

Dominika Ducová

Moderátorka FashionTV Dominika Ducová, má v móde jasno. Fashion Sparkling Charity Night 2018 strávila v jedinečnom komplete od Jany Pištejovej. Biela farba jej veľmi pristala, zvýraznila jej pokožku. Dominika si užívala pozornosť, pretože nohavice sa na takejto akcii na dáme nevidia často.

Dominika Rošková

Tanečníca Dominika Rošková stavila na bielu farbu, v ktorej priam žiarila. O šaty sa jej postarala Zarina Šimkovič a potvrdila tak fakt, že v jednoduchosti je krása. Dominika doplnila bielu iba jemným striebrom a stavila na vyčesané vlasy plné lesku.

Soňa Skoncová

Moderátorka Soňa Skoncová zaujala róbou od Jany Pištejovej, ktorá vynikala svojim prepracovaním. Mala dvojitú sukňu, nadýchaný tyl na jej postave krásne žiaril. Soňa bola určite jednou z hviezd večera.

Barbora Franeková

Bývalej Misske, Barbore Franekovej, nechýbal lesk na celom tele. Krásne jemné šaty od Michaela Kováčika z nej urobili modernú bohyňu, nechýbali jemné šperky a ani topánky v zlatej farbe. 

Jana Pištejová

Módna návrhárka Jana Pištejová si na túto dobročinnú akciu zvolila samozrejme svoj vlastný model. Janina postava vynikla v nohaviciach, celočipkovaný overal obopínal jej postavu ako jemná pavučinka. Stavila iba na voľne pustené vlasy a urobila dobre.

Pozrite si tiež: VIDEO: Koncentrácia krásnych žien: Alena Pallová s Romanou Škamlovou hostiteľkami večera, oslnivá Daniela Peštová

Kristína Kormúthová

Bývalá moderátorka a podnikateľka Kristína Kormúthová si vypla vlasy na vrch hlavy do trendy drdolu. Jej look dotvorili čierne šaty, ktoré oplývali aj predĺženou vlečkou. Tento model bol z dielne slovenského módneho návrhára Fera Mikloška. Jemné sandáliky podčiarkli jej eleganciu.  

Erika Bugárová

Moderátorka FashionTV, Erika Bugárová, pôsobila ako víla. Jej šaty boli z dielne Zariny Šimkovič, návrhárky, ktorá sa stala Novou tvárou módnej scény 2017. Erika stavila na čipku a predĺžené rukávy, ktoré pôsobili ako krídla.

Eva Verešová

Misska Eva Verešová doladila šaty k svojim výrazným ryšavým vlasom. Prepojenie jemnej krémovej róby z dielne Izabely Komjati a hnedých kvetov pôsobilo priam jesenne, luxusne a štýlovo. Eva ukázala aj výrazný make-up, ktorý jej veľmi pristal.

Viktor Frešo s manželkou Zuzanou

Umelec Viktor Frešo a jeho manželka vytvorili krásny elegantný pár. Pani Zuzana volila čierne šaty, pôsobili však jemne a žensky, plné čipky a tylu. Na perách nemohla chýbať červená farba a uhladené vlasy.

Juraj Bača 

Herec, Juraj Bača, moderoval večer spolu s charizmatickou Jasminou Alagič. O smoking sa mu postaral Nicolas Berenique a Jurajovi veľmi pristal. Nechýbali ani lesklé topánky v čiernej farbe a motýlik, ktorý vytváral pocit luxusu. 

Pripravili sme pre vás: Naše Slovenky a ich sexi spodná bielizeň: Jasmina Alagič v takejto póze, Soňa Skoncová čím staršia, tým väčšia žena

Marek Fašiang s priateľkou

Herec Marek Fašiang sa na akcii Fashion Sparkling Charity Night predviedol so svojou mladou priateľkou. Pár stavil na bielo- čiernu kombináciu a nemohla im chýbať ani iskra elegancie a štýlu. Marek sa ukázal v smokingu od Pietro Fillipi. 

Fero Mikloško

Módny návrhár Fero Mikloško ukázal aj kúsok svojho extravagantného ja. Stavil na flitre na saku a tiež na výrazné topánky bez pokožiek. Fero je proste v móde úplne doma, to je vec známa!

Večerný outfit ktorej známej tváre vás zaujal najviac?

spolu hlasovalo 983 ľudí