Presunúť na hlavný obsah

Dokonalý pár, ktorý sa obklopuje tým najúžasnejším luxusom: Tieto zábery vám vyrazia dych

Zahraničné celebrity

Za krásnymi fotografiami luxusného páru stojí oveľa viac ako len dobrá forma. Svoj luxusný životný štýl radi prezentujú a ukazujú aj ostatným. Vybudovali si však celkom peknú zbierku obdivovateľov.

Manuela Mosca a jej manžel Jamie Smedley, tvoria jeden z najluxusnejšie pôsobiacich párov na instagrame. Sociálne siete zahlcujú fotografiami, ktoré nevznikajú na úplne bežných miestach. Mladí manželia totiž milujú luxus, prepych a bohatstvo. Keďže si všetky tieto veci môžu dovoliť, neváhajú a zdieľajú svoj život aj s verejnosťou. 

Prečítajte si tiež: Modelka Shanina Shaik je už pod čepcom: Ukázala svetu ako vyzerá pravá rozprávková svadba!

Exotické krajiny sú ich druhým domovom

Manuela Mosca a jej manžel neskutočne veľa cestujú. Vyberajú si však destinácie, ktoré voňajú novotou a spomínaným luxusom. Pri mori, alebo aj na krásnych miestach svetových metropol si robia dokonalé fotky, ktoré často vyzerajú až príliš perfektne

Obrovské darčeky na všetky sviatky nesmú chýbať

Manuela je krásna od prírody. Na svojej postave však s manželom poriadne makajú a nenechávajú nič na náhodu. Milujú cvičenie, aby si potom mohli sebavedomo vychutnávať chvíľky strávené v plavkách. Okrem iného Jamie Manuelu krásne rozmaznáva. Obrovské kytice ruží či veľký plyšový medvedíci. Takými by určite nepohrdla ani jedna žena. 

Spolu sú dokonalí

Ako to máte vy s fotografiami s vaším partnerom? Manuela s tým totiž nemá žiadny problém. Jamie je rovnako fotogenický ako ona a ich párové fotografie priam vyrážajú dych. Všetky fotografie sú dokonale zladené a do detailu premyslené. Či už ide o manželské párové outfity alebo o krásne zábery z ich domu. Bezchybnosť je pre Manuelu synonymom perfektnej fotografie.

Mohlo by vás zaujímať: Exotika českej krásky: Tieto letné outfity Moniky Bagárovej potrebujete aj vy vo svojom šatníku