Presunúť na hlavný obsah

Inšpirujte sa farebnými kombináciami Victorie Beckham: Tieto tri farby na nej na jar uvidíte najčastejšie

Zahraničné celebrity

Módna ikona a manželka slávneho futbalistu, Victoria Beckham, už vo februári udáva trendy na nadchádzajúcu sezónu. Inšpirujte sa výberom farieb, ktoré by v nasledujúcich mesiacoch mali prevládať aj vo vašom šatníku.

Zemité tóny sa ponesú jarou

Presne ako Victoria, aj vy by ste si jarný kabátik mali zvoliť v tejto ľahko kombinovateľnej a nadčasovej farbe. Nie je nič krajšie, ako kombinácia hnedej a bordovej. Victoria vie, že najbližšie trošku teplejšie, no stále mierne upršané mesiace treba niečím spríjemniť, a tak sa rozhodla práve pre túto hrejivú kombináciu.

Inšpirujte sa: 7 dôkazov, že aj rolák môže vyzerať nezameniteľne sexi: Vieme, ako na to!

Nebeská modrá presne ako obloha

Aj táto farba je jednou z tých, na ktoré módna ikona nedá najbližšie mesiace dopustiť. Sako skvele skombinované s riflovinou a bielym tričkom skutočne nepotrebuje nič viac. Doprajte si aspoň jeden kúsok v tejto farbe aj do svojho šatníka a uvidíte to oživenie, ktoré so sebou prinesie.

Stará dobrá klasika

Síce možno na jar siahame skôr po farebnosti, tento klasický štýl a čierna farba majú niečo do seba. Victoria od čiernej neupustí ani s blížiacim sa teplom a to isté by ste mali urobiť aj vy. Ľahko skombinovateľná a nadčasová čierna predsa nie je obmedzená mesiacom či ročným obdobím.

Mohlo by vás zaujímať: Zázračné oleje, na ktoré nedá štýlová Victoria Beckham dopustiť: Vďaka tomuto vyzerá po 40-tke skvele

Bordová a jej návrat

Bordovú, či už v doplnkoch alebo na samotných šatách, by ste mali vyskúšať aj vy. Victoria sa tentokrát rozhodla pre kabelku, vo vašom prípade to však môže byť aj čosi viac. Svetrík alebo sukňa v tejto farbe celkový look oživia a prinesú vám aspoň trošku jarnej sviežosti, a to ešte pred jej samotným príchodom.

Keď šedá elegancia víťazí

Aj tak sa dá popísať sivá farba, ktorá sa snáď hodí na každý deň v roku. Victoria ju do svojho jarného šatníka už zaradila a ani vy nemáte na čo čakať. Nič ňou nepokazíte, práve naopak. Kombinujte ju so sviežimi vzormi či inými farbami a sledujte, ako ľahko sa prispôsobí.

Prečítajte si: Manželia Beckhamovci pripravili deťom rozprávkové Vianoce: Pozrite sa, čím boli pre nich výnimočné