Presunúť na hlavný obsah

Letný závan safari štýlu v podaní Leny Perminovej: Horúci trend sezóny noste práve takto

Móda

Krásna ruská modelka nielenže vie, čo sa nosí, ale vie vás aj krásne inšpirovať. Vybrali sme pre vás kúsky podobné tým, ktoré má ona sama v šatníku, aby ste mohli súčasný letný trend ovládnuť naplno. Vytvorte si aj u vás v meste svoje vlastné safari.

Kárová tvídová sukňa

Kráska vie ako pekne ukázať nohy! Tvíd je momentálne veľkým trendom, ktorý by nemal obísť ani vás. V kombinácii so zlatými doplnkami dýcha luxusom a má priam historický nádych. Inšpirujte sa Elenou Perminovou a ku krátkej sukni voľte vyššie topánky na viazanie.

Inšpirujte sa: Telové šperky na telo nadchnú každú z vás: Takto jednoducho ich zladíte s outfitom

Taška s malými otvormi

Svoju ženskosť ukážte na krásne zdobenej kabelke. Do takejto veľkosti viete pohodlne zbaliť aj celú rodinu a pritom zostať štýlová. Je ľahká a vďaka štruktúrovanému vyrezávaniu pôsobí štýlovo počas každej dennej či nočnej hodiny.

Bez klobúka ani na krok

Letné horúčavy vás nemôžu ovládnuť ak máte na hlave tohto spoločníka. Letný klobúk nemusí byť hneď slamený. Aby ste si zachovali svoj štýl, vyberajte kúsok, ktorý pripomína safari a ktorý by vám pri takomto type dovolenky určite nemal chýbať.

Voľné nohavice na pokojné večery

Či už hladké, s potlačou, alebo bez nej, jemné  a vzdušné nohavice sú v lete voľbou číslo jedna. Inak to nemá ani ruská modelka. Vie, že sa z nich dá vyčarovať pohodlný look, v ktorom vie stráviť tie najkrajšie chvíle s rodinou. 

Mohlo by vás zaujímať: Letný doplnok číslo jedna: Takto ho nosia aj krásne Slovenky, vlastníte aj vy túto štýlovú záležitosť?

Sila šperkov v každom outfite

Postavte svoje rodinné poklady na piedestál. Ukážte šperky naplno, vrstvite ich a nechajte ich zažiariť. Na vašom krku sa môže hneď naraz skvieť aj niekoľko kúskov. Táto prekombinovanosť je úplne v súlade s letným trendom a ruchom safari parku.

Previažte sa opaskom

Čaro Afriky vie podtrhnúť aj malý doplnok. Opasok v trendy zvieracej potlači je tou správnou voľbou. Viete ho použiť na jednoduché biele šaty, na šatku počas chôdze na pláž, ale aj ako schudzujúci prvok, ktorý vám vyčaruje osí driek.

Košeľa s pravým animal printom

Svoje obľúbené šortky a plavkový vrch zahaľte počas chladnejšieho večera do jemnej košele či blúzky s tigrím vzorom. Prebudíte tak nielen svoju vnútornú šelmu, ale aj letný safari trend, ktorému by ste sa určite nemali vyhnúť. 

Bežecké nohavice v novej dĺžke

Aj pri športovaní sa viete poučiť zo štýlu Eleny Perminovej. Ona sama si veľmi obľúbila túto novú dĺžku bežeckých nohavíc. Siahanú do polovice stehien a okrem behu sa dajú krásne využiť aj ako pohodlné nohavice na voľný čas či lenivé poobedie strávené doma.

Prečítajte si tiež: Airport runway: Inšpirujte sa týmito outfitmi a nahoďte sa na cestu do lietadla štýlovo a pohodlne

Pozrite sa na svet ako šelma

Vaše oči sme tiež nevynechali z nášho štýlového zoznamu. V móde sú stále menšie typy okuliarov, ktoré pripomínajú aj oči mačky. Safari pohľad si uchováte práve v týchto kúskoch, ktoré viete skvelo kombinovať s akýmkoľvek letným a pohodovým outfitom.

Kaki nohavice s vreckami

Nemusia byť nijako komplikované a predsa zahrajú veľmi dôležitú rolu v akomkoľvek outfite. Farba im pridáva plusové body a vrecká zasa na praktickosti. Doplňte ich iba jednoduchým topom a svoj outfit typu dokonalé letné safari máte na svete.