Presunúť na hlavný obsah

Letná párty ako zo žurnálu: Modelka Soňa prezradila svoje obľúbené letné jedlo

Lifestyle

Leto je v plnom prúde a s ním aj záhradné párty, grilovačky a stretnutia s priateľmi. Chcete, aby vaše pohostenie malo skutočne šťavu? Stavte na čerstvé a kvalitné potraviny, ktoré urobia z každého jedla výnimočný kulinársky zážitok. Známa modelka a finalistka súťaže krásy Soňa Schwarcz vie, ako na to.

Jej recept na rýchlu a chutnú letnú polievku musíte skúsiť

Tvár aktuálnej kampane k 25. výročiu Kauflandu na Slovensku, krásna Soňa Štefková, vie nielen pózovať pred objektívom, ale aj vykúzliť chutné a zdravé jedlo. Mama 3 ročnej Lily sa postupne stala kuchárkou telom i dušou.

A tiež milovníčkou kvalitných produktov bez zbytočných prísad. „Varenie ma baví a rada používam potraviny, ktoré nielen dobre chutia, ale aj majú výborné zloženie,“ hovorí. Ako napríklad na produkty K-Bio, ktoré neobsahujú farbivá, chuťové zvýrazňovače ani umelé arómy, vrátane čerstvého ovocia a zeleniny.

Soňa v lete nedá dopustiť na ľahkú polievku z pečenej zeleniny, ktorú pripravíte raz-dva a bude chutiť aj tým najnáročnejším. „Túto polievku si môžete vychutnať za studena ako gazpacho, ale aj za tepla. Postup je naozaj veľmi jednoduchý, základom je kvalitná zelenina v bio kvalite, ktorú upečieme v rúre,“ radí. Ak ste na ňu práve dostali chuť, pustite sa smelo do varenia. Všetko potrebné na prípravu kúpite pod značkou K-Bio exkluzívne v Kauflande.

Recept podľa Soni Schwarcz: Letná polievka z pečenej zeleniny

Čo budete potrebovať:

Červená paprika K-Bio (podľa chuti)

Paradajky K-Bio (podľa chuti)

Baklažán (podľa chuti)

Cuketa K-Bio (podľa chuti)

Cesnak

Žerucha alebo píniové oriešky (podľa chuti)

Olivový olej K-Bio

Oregano, čierne korenie

Ako na to:

Plech potrieme olivovým olejom a naukladáme naň zeleninu podľa chuti. Do stredu plechu vložíme celú hlávku cesnaku aj so šupkou – len zrežeme vrch, aby sa dal po upečení vytlačiť. Zeleninu osolíme, pridáme oregano, čierne korenie a ešte raz polejeme olivovým olejom. Pečieme v rúre pri 180 °C približne 30 minút. Po dopečení necháme zeleninu mierne vychladnúť, potom všetko vrátane vytlačeného cesnaku rozmixujeme. Vzniknutú zmes prelejeme do hrnca, zriedime vodou, dochutíme soľou a korením. Krátko povaríme. Polievku podávame s píniovými orieškami alebo žeruchou navrchu.

Oslavy tých najlepších chutí sa práve začali, pridajte sa aj vy

Už 25 rokov vám Kaufland z lásky k Slovensku každý deň prináša širokú ponuku kvalitných výrobkov za senzačne nízke ceny. K svojmu výročiu pripravil letnú kampaň plnú čerstvosti. Okrem krásnej Soni Schwarcz sa do nej zapojili aj herec Oliver Oswald a obľúbený cukrár Miňo Macuľa. Nech už plánujete záhradnú párty, rodinný obed alebo len letné varenie bez stresu, s K-Bio produktmi z Kauflandu to pôjde samo.

- reklamná správa -