Miss Slovensko 2012: Ukázali, že vedia variť
Finalistky súťaže Miss Slovensko 2012 počas druhého sústredenia v kaštieli Chateau Foldváry v Maďarsku predviedli nielen svoju krásu, ale i kuchárske umenie. V špeciálnej súťaži pre porotu zloženú z novinárov, v ktorej malo zastúpenie aj FEMINITY, pripravilo dve skvelé jedlá. Víťazným sa však mohol stať len jeden tím.
Približne dve hodiny trvala šiestim dvojiciam finalistiek príprava dvoch jedál, ktoré postupne predstavili porote. Tá nemala jednoduchú úlohu, pretože sa musela rozhodnúť pre jedno jedlo a jeden tím.
Napokon po dlhom radení dospela jednoznačne k záveru, že najlepšími kuchárkami medzi Miss sa stali Júlia Kollarová (3) a Dominika Tóthová (5). Víťazstvo im budú pripomínať štýlové zástery od Fera Mikloška.
Tie pripravili skvelú rybu - Tilapiu s holandskou omáčkou, ku ktorej servírovali zemiaky na červenej cibuľke. Ako prezradili dievčatá, pri príprave jedla sa im podarilo do omáčky pridať viac vína ako pôvodne plánovali, čo mohlo mať vplyv na porotu.
Víťazný recept: