Presunúť na hlavný obsah

Tip na zdravý darček: Ryba pod stromček

Zdravie

Vianočný kapor možno patrí do vane, v neskoršom štádiu na štedrovečerný tanier. Ale vedeli ste, že ryba môže byť aj zdravým vianočným darčekom?

Pre zdravie aj dobrý pocit

Výber vianočných darčekov je takou malou skúškou nervov. Viacerých z nás pred Štedrým večerom máta predstava zo sna, ako náš dar po rozbalení zo šuchotaného celofánu putuje do zabudnutia, rovno na dno skrine. Keď chcete dať svojim blízkym naozaj niečo hodnotné, investujte do ich zdravia.

Ak sa na víkendový wellness pobyt finančne necítite a v kuchyni nie je miesto pre ďalší smoothie maker, výživové doplnky OmegaMarine Forte+ od NaturaMed Pharmaceuticals sú tým pravým darčekom pre každého, komu záleží na svojom zdraví a chce sa cítiť dobre.

Ryby, ryby a ešte raz ryby

Výživový doplnok obsahuje zdraviu prospešné omega-3 mastné kyseliny z čerstvých nórskych lososov. Tie zahŕňajú naozaj pestrú škálu zdravotných benefitov. Pôsobia priaznivo napríklad na naše srdce, mozog a oči.

Ich jedinou nevýhodou je, že naše telo si ich nevie vyrobiť samé, a preto mu ich musíme dodávať z vonkajších zdrojov. Ak sa ryby, odhliadnuc od vianočného kapra, alebo avokáda, orieškov a iných prirodzených zdrojov omega-3 objavujú na tanieri vášho blízkeho len sporadicky, takýto praktický darček ocení určite viac než ďalší lapač prachu na poličku.

Na omega-3 ulietavajú aj známe tváre

Pozitívny účinky omega-3 mastných kyselín objavila aj známa herečka, moderátorka a zabávačka Zuzana Vačková. „Ryby veľmi obľubujem a denne som schopná zjesť jedno avokádo. Používam ho namiesto masla. Neviem však, či je to dostatočné množstvo na to, aby môj organizmus fungoval tak, ako má,“ vysvetľuje.

Hoci Zuzana miluje ryby a avokádo, nenecháva nič na náhodu a siaha aj po kvalitných výživových doplnkoch. „Kedysi sa hovorievalo, že jedna lyžička rybieho tuku denne je veľmi dôležitá. Dnes už, našťastie, nemusíme jesť rybí tuk v takej forme, ako nám nechutil – tekutý na lyžičke. Dám si dve kapsuly denne a viem, že robím dobrú vec pre svoje celkové zdravie,“ opisuje herečka svoju dennú rutinu.

Mesačné balenie OmegaMarine Forte+ teraz môžete vyskúšať zadarmo, len za cenu poštovného a balného. Viac informácií o produkte aj aktuálnej akcii získate na bezplatnej linke 0800 444 204 alebo na webovej stránke www.omegamarineforte.sk. Vašich blízkych môžete teraz navyše potešiť aj ročnou zásobou OmegaMarine Forte+ na www.omegamarinerocne.sk

- reklamná správa -