Presunúť na hlavný obsah

Známe tváre s retušou a bez nej: Porovnajte si sami, ako dokážu aplikácie zmeniť celkový výraz

Zahraničné celebrity

Populárne aplikácie na úpravu tváre vám zaručia, že vaša instagramová selfie si vyslúži naozaj množstvo „lajkov“. V prípade celebrít však hovoríme o tisícoch, ak nie miliónoch takýchto lajkov, preto ich takmer všetky z času na čas a niektoré aj neustále využívajú.

Kim Kardashian

Akoby to bolo, keby sme nezačali slávnym klanom Kardashianiek, ktoré sú priam majsterkami v disciplíne ako si vylepšiť svoju selfie foto. Kráľovnou medzi nimi je rozhodne ešte stále Kim Kardashian, tá vraj s obľubou využíva množstvo spomínaných aplikácií na retuš tváre. Konkrétne v tomto prípade pôsobí jej tvár akosi užšie aj kratšie, rovnako ako jej čelo a jej oči sú viac zvýraznené. 

Mohlo by vás zaujímať: Aplikácie na úpravu fotografií, ktoré používajú slávne celebrity: Takto vznikajú tie, ktoré majú milióny laikov

Khloe Kardashian

Za Kim nezaostáva ani jej mladšia sestra Khloe Kardashian, ktorá v poslednej dobe výrazne schudla, ale napriek tomu má stále výraznejšie črty tváre. Napriek tomu, na jednej z jej fotografií vyzerá jej nos neporovnateľne užší, lícne kosti výraznejšie a spodok tváre s bradou viac ostrejší a užší. Na týchto dvoch fotografiách je naozaj vidno, ako môžu takéto vylepšenia pomocou retuše celkovo zmeniť vzhľad. Akoby to ani Khloe nebola...

Kylie Jenner

Najmladšia členka rodu Kardashian-Jenner, ktorá sa prednedávnom stala už aj matkou, Kylie, si na svojom zovňajšku potrpí rovnako ako jej sestry. Sama podstúpila už niekoľko vylepšení tváre, to jej však nebráni, aby si pomocou aplikácií privyrobila aj ďalšie, keď to potrebuje. Na fotografií vľavo je jej tvár ešte pekne zaoblená a pôsobí akosi prirodzenejšie, zatiaľ čo na fotografii vpravo je výrazne užšia s dôraznejšími lícnymi kosťami a bradou. Pri pohľade na jej nos je vidieť, že tiež prešiel nejakou tou aplikáciou a pôsobí užšie, dokonca zahnutejšie dohora. 

Čítajte tiež: Celebrity pred a po úprave vo Photoshope: Žiadna z týchto nemá bezchybnú tváričku ako si myslíte

Bella Hadid

Aj slávne modelky akou je Bella Hadid, sa snažia vyzerať na svojich instagramových fotografiách lepšie než v skutočnosti, hoci sa nemajú za čo hanbiť ani normálne. Raz si Bella vylepšila tvar svojho nosa a na tejto konkrétnej dvojici fotografií si môžete všimnúť rozdiel  v jej lícnych kostiach a celkovo užšie pôsobiacej tváre. 

Jenna Dewan Tatum

Krásna manželka herca Chaninga Tatuma, Jenna, je naozaj krásna žena s vyšportovanou postavou a výraznými črtami tváre. Napriek tomu však aj ona sem tam využije pomoc aplikácií na retuš tváre. Na jednej zo selfie fotografií vyzerá rozhodne prirodzenejšie, zatiaľ čo na tej druhej akosi umelo vďaka užšej tvári, zdvihnutému obočiu a akosi do tváre vsadenejšiemu nosu. 

Alena Shishkova

Ruská modelka, Alena Shishkova, je tiež stelesnením krásy, napriek tomu sa netají tým, že túto krásu dosiahla aj plastickými operáciami. Pri pohľade na jej instagramové konto vás zaplaví jedna dokonalá selfie za druhou. Na niektorých sme si však všimli aj isté rozdiely. Konkrétne na tejto dvojici fotografií sa modelka rozhodla ubrať si z pravej časti tváre, aby pôsobila ešte užšie a lícne kosti výraznejšie, avšak efekt je asi iný. Posúďte sami. 

Neprehliadnite: Ďalšia "podvodníčka"? Jedna z najsexi žien sveta si k dokonalosti na fotkách pomáha retušou

Barbara Palvin 

Krásna modelka predvádzajúca pre Victoria´s Secret, Barbara Palvin, je skutočným anjelom na prvý pohľad. Napriek tomu, má v skutočnosti troška širší a kostrbatejší nos ktorý sa rozhodla vylepšiť si tiež pomocou aplikácie. Na fotografii vpravo vyzerá jej nos naozaj rozkošne a bezchybne, čo poviete?