Presunúť na hlavný obsah

Nestarnúca J Lo neprestáva svojím vzhľadom prekvapovať: Jej jedálniček nikdy neobsahuje tieto potraviny

Zahraničné celebrity

Táto žena vyzerá stále mladšie a stále lepšie, hoci už má 50-tku na krku. Pri pohľade na jej instagram, na ktorom predvádza svoju dokonalú pleť takmer bez vrások a telo s vypracovanými brušnými svalmi, len tíško závidíme.

Jej jedlo nikdy neobsahuje spracované potraviny 

Všetko, čo J Lo zje, je organického pôvodu. Jej typickým obedom je losos so šalátom z množstva zeleniny. Brokolica, paprika či cuketa s vinaigrette omáčkou patria k jej obľúbeným, rovnako ako aj kel s queso (syrovou) omáčkou s opekanými tekvicovými semienkami. Na večeru miluje bravčové a kuracie mäso, najmä v štýle portorikánskej kuchyne, ktoré si vychutná s quinoou či pečenými sladkosťami. 

Mohlo by vás zaujímať: 50-ročná, krásna a odvážnejšia než kedykoľvek predtým: Halle Berry v takejto sei póze na sociálnej sieti odkazuje toto

Desiatuje múdro

Napriek tomu, že táto latino diva patrí k celebritám, ktoré sú neustále na cestách, keďže sa venuje súčasne viacerým veľkým projektom, občerství sa rozumne, a to ovocím alebo opäť zeleninou, ktoré nosí so sebou do práce a sprevádza ju, nech je kdekoľvek. 

Nepraktizuje len jeden typ cvičenia 

Všetci dobre vieme, že keď sa venujeme jednej pohybovej aktivite stále dokola už dlhšiu dobu, stráca svoju efektivitu a naše telo už na ňu nereaguje tak, ako na začiatku. To vie aj krásna J Lo, ktorá má až dvoch osobných trénerov, Tracy Anderson v L.A. a Davida Kirscha v N.Y. J Lo miluje skutočnosť, že oba tréneri majú úplne odlišné prístupy. Zatiaľ čo Kirsch sa sústreďuje na dosky, push-upy a box, Anderson tomu hovorí freestyle v štýle posilňovania brušného svalstva či ramenných záťaží. 

Čítajte tiež: Premeny sexi latino-americkej divy počas niekoľkých rokov: Jennifer Lopez vyzerá v 47 rokoch naozaj úchvatne

J Lo si nikdy nedopraje tieto tri veci

O J Lo je známe, že nepije žiadny alkohol, nefajčí a dokonca nepije ani žiadny kofeín. Ak už má zriedakedy chuť na kávu, dopraje si jej bezkofeínovú verziu. 

Na mlado vyzerajúcu pleť žiadne slnko, alkohol a kofeín

Toto je to, čo sme už všetky veľakrát počuli, ale s príchodom prvých jarných a letných lúčov na to rady zabúdame: „Na slnku som zriedka. Ak už, používam veľa opaľovacích krémov,“ prezradila v jednom z rozhovorov. Rovnako dodáva to, čo tiež už dávno vieme, že kofeín a alkohol pleť tiež ničia a spôsobujú predčasné starnutie. Preto sa m vyhýba. 

Proteín je jej voľba, aby porazila chute

Proteín je moja voľba... Zaplní ma a udržuje dlhšie sýtou," cituje J Lo magazín Elle. Práve preto svoj deň J Lo začína s proteínovým chlebom so srvátkovým práškom od značky Bodylab a k tomu si dopraje rôzne bobule s jogurtom a medom. 

Neprehliadnite: Nádherná J Lo má tesne pred päťdesiatkou: Aj takto sa táto sexi diva udržuje neustále vo forme

Ako vidíte, táto žena je k sebe naozaj prísna, ale práve preto dnes vyzerá tak mlado a sviežo, ako mnohé tridsiatničky nie. Je pre nás skvelou inšpiráciou.