Presunúť na hlavný obsah

Najkrajšie looky z Plesu v opere 2018: Slovenská herečka Božidara Turzonovová doslova zažiarila!

Slovenské celebrity

18. ročník Plesu v opere je za nami a my sme sa pozreli na najkrajšie looky známych slovenských celebrít. Prítomné dámy si na svojom vzhľade dali naozaj záležať, o čom svedčia aj ich okúzľujúca vizáž. Ktorá z nich sa vám páčila najviac?

Známe slovenské osobnosti podporili dobrú vec a odštartovali plesovú sezónu naozaj vo veľkom štýle. Slovenská smotánka, krásne stylingy a dokonalé líčenie, aj tak by sa dal opísať dobročinný Ples v opere, ktorý sa uskutočnil v sobotu. Prezrite si tie najkrajšie looky a zahlasujte za svoju najkrajšiu dámu. 

Prečítajte si aj: Róby z Plesu v opere 2018: Topmodelka Michaela Kocianová ako bohyňa, Lucia Hablovičová okúzlila v róbe od Hanečku

Karolína Chomisteková

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko prišla na významnú udalosť ako ozajstná princezná. V šatách z dielne Jany Pištejovej pôsobila kúzelne a tento jemný model doplnila krásnym make-upom. Rozjasnené líčenie a vlnité vlasy jej vytvorili bezchybný look.

Lucia Hablovičová

Bývalá moderátorka Lucia Hablovičová okúzlila v róbe od slovenského módneho návrhára Borisa Hanečku, ktorého je dlhoročnou múzou. Okázalý look dotvorila vlasovým doplnkom, v ktorom pôsobila ako orientálna princezná. Musíme uznať, že tento originálny styling patril k tým najkrajším.

Michaela Kocianová

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová patrila už tradične k ozdobám slávnostného večera. Aj napriek minimalistickému stylingu patrila k najkrajším dámam na Plese v opere. Michaela podčiarkla svoju prirodzenú krásu a nás zaujala slávnostným účesom v retro štýle, ktorý jej pripravil hair stylista Ján Molnár.

Kristína Krajčírová

Bývalá kráľovná krásy Kristína Krajčírová oslnila v čiernej róbe z dielne návrhára Lukáša Kimličku, ktorý jej robil aj garde. Krásna blondínka očarila nielen krásnymi šatami, ale aj bezchybnou vizážou, v ktorej dominovali dramatické oči.

Lucia Hurajová

Slovenská herečka Lucia Hurajová stavila na ohnivú červenú, v ktorej vyzerala naozaj bravúrne. Čipkovanú róbu doladila elegantnými doplnkami a žiarivým make-upom. Známa brunetka pútala pozornosť okolia.

Jana Pištejová

Módna návrhárka Jana Pištejová dorazila na Ples v opere v šatách z vlastnej dielne. Rozprávková róba v pastelových odtieňoch jej veľmi svedčala a známa návrhárka pôsobila ako víla. Svoj rozprávkový look podčiarkla aj jemnými vlnami od hair stylistu Jula Hospodára a dokonalým líčením.

Celeste Buckingham

Speváčka Celeste Buckingham stavila na jednoduchosť v podobe krémovej róby s rafinovaným výstrihom. Minimalistický styling a jemná vizáž dotvárali celkový look a Celeste tým len podčiarkla svoju jedinečnosť.

Zuzana Kanisová

Slovenská stylistka Zuzana Kanisová sa predviedla v sofistikovanej róbe od návrhára Fera Mikloška. K nej sa rozhodla zvoliť dymový typ líčenia a vlasy uhladené na jednu stranu. Tento look s nezameniteľným šmrncom podčiarkol jej ženskosť a zmyselnosť.

Božidara Turzonovová

Slovenská herečka a moderátorka večera Božidara Turzonovová si vyslúžila obdiv za svoj oslnivý vzhľad. V prekrásnych šatách z dielne Jany Pištejovej a rozžiarenému vzhľadu, patrila k jednoznačným kráľovnám večera. Elegantne vyfúkané vlasy a tmavý rúž na perách z nej urobili dokonalú dámu.

Beáta Danglová

Manželka slovenského zabávača Dana Dangla potvrdila svoj cit pre štýl. V krásnych elegantných šatách v pastelových odtieňoch a jemnej vizáži nás doslova ohúrila. Páčil sa nám aj účes s jemne padajúcimi pramienkami. Čo hovoríte na krásnu Beátu?

Inšpirujte sa: Najhonosnejšia udalosť Ples v opere 2018: Najkrajšia Slovenka ako Popoluška, z Kollárovej dcéry je už veľká slečna

Zuzana Vačková

Slovenská herečka Zuzana Vačková stavila na tmavomodrú róbu, ku ktorej doladila aj typ líčenia. V tomto prípade nás zaujali najmä prepracované doplnky aj sexi pôsobiaci účes.Tento rafinovaný look  podčiarkol jej ženskosť a Zuzana pôsobila naozaj krásne.

Danica Kleinová

Reportérka Danica Kleinová odhalila svoju dievčenskú stránku v neprehliadnuteľných farebných šatách a ženskom stylingu. Sympatická brunetka zažiarila aj vďaka bezchybnej vizáži, elegatnému účesu a celkovému vzhľadu.

Ktorá z prítomných dám vyzerala podľa vás najkrajšie?

spolu hlasovalo 3626 ľudí