Presunúť na hlavný obsah

Moderátorka Erika Barkolová sa s dcérou takto zabávala: Pozrite, ako im to obom na nedávnej akcii pristalo

Slovenské celebrity

Moderátorka Erika Barkolová je mamou dvoch krásnych už dospelých dcér, ktoré jej robia radosť. Len pred pár dňami sa s jednou z nich ukázala v spoločnosti a zabavila.

Erika Barkolová je na televíznej obrazovke už niekoľko rokov a ako moderátorku, či reportérku ju pozná takmer každý z nás. Inak to nie je ani s jej dcérami, ktoré sú známe vďaka svojej mame a s ktorými sa občas ukáže aj v spoločnosti.

Mohlo by vás zaujímať: Dodnes je o ne veľký záujem: Najkrajšie Češky a Slovenky po 40-tke, ktoré sú pre nás inšpiráciou

Na nedávnej akcii spojenej s módnou prehliadkou jej robila spoločnosť práve staršia dcéra Alexandra, ktorá, ako sa zdá, zdedila po mame len to najlepšie. Obe si akciu užili, zabavili sa a predviedli na prvý pohľad jednoduché a napriek tomu zaujímavé outfity.

Kým dcéra Alexandra dala prednosť šatám, Erika siahla po naozaj odvážnom overale. Keďže sa chceli cítiť pohodlne, skombinovali svoje outfity s obľúbenou letnou obuvou. Čo sa týka doplnkov, tie príliš neriešili a spravili dobre. Pravidlo menej je viac je v tomto prípade výstižné.

Erika má však doma okrem Alexandry, aj mladšiu dcéru Patríciu, ktorá je výzorovo trochu iná, ale rovnako krásna ako prvorodená Alexandra.

Prečítajte si: VIDEO: Z tejto veci má obľúbený herec Alexander Bárta strach: Prekvapí vás, čo je za tým!

Vyzerá to tak, že ženy Barkolové sú zohraté a veľa času trávia spoločne. Práve preto je moderátorka šťastná žena, ktorej takmer nikdy nechýba úsmev na tvári. Ako sa hovorí, rodina je najviac.

Páčia sa vám outfity, v ktorých sa spoločne ukázali na akcií?

spolu hlasovalo 205 ľudí

áno
75
nie
130