Presunúť na hlavný obsah

Vždy štýlová Dominika Navara Cibulková: V týchto outfitoch by zapadla do klanu Kardashian

Slovenské celebrity

Slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková na svojich sociálnych sieťach ukazuje, že už dávno nie je iba skvelou športovkyňou. Dominika žiari v štýlovom outfite pri každej príležitosti a niektorými by pokojne mohla konkurovať Kim Kardashian či jej sestrám.

Tenis bol odjakživa vášňou Dominiky Navara Cibulkovej. Keď si však krásna blondínka uvedomila, že jej pasujú aj iné outfity, ako len tie športové, začala ich svetu ukazovať v celej svojej paráde. Instagram Dominiky Navara Cibulkovej je preto príjemnou zmesou módy a jej milovaného tenisu. V móde našla Dominika svoje druhé ja. A to, že je jej štýl na vysokej úrovni, dokazuje aj podobnosť niektorých jej outfitov s dievčatami z rodiny Kardashian. Naša slovenská Dominika by sa preto kľudne uchytila aj vo svetovom šoubiznise!

Mohlo by vás zaujímať: Victoriu Beckham dobehol vlastný sľub, ktorý nedodržala: Kvôli tomu skončila prednedávnom na barlách

Biela midi sukňa žiari na Kim, inak tomu nie je ani na Dominike

Podobný styling pri tomto outfite nemôžete prehliadnuť. Naša tenistka miluje midi sukne a Kim je na tom podobne. Čo však prepája ich záľubu k netradičnej móde, je aj nosenie transparentných topánok, ktoré ukazujú dokonalú pedikúru. Kim stavila na jednofarebný outfit, Dominika ho doplnila žiarivou zlatou. K bohatým vlnám, ktoré jej žiaria na hlave, sa lepšie ani rozhodnúť nemohla.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Ukázali podprsenky a vyzerali pri tom štýlovo

V tomto prípade by sa Dominika Navara Cibulková mohla vydať na rannú kávu až s dvoma sestrami z rodu Kardashian. Khloe Kardashian, ale aj jej mladšia nevlastná sestra Kylie Jenner, rady ukazujú netradičné outfity. V tomto prípade, spolu aj so slovenskou tenistkou, stavili na odhalenie spodného prádla, avšak veľmi jemne a pútavo. Sieťkovaný top skvelo kontrastuje s riflovinou, ktorú použila Dominika aj Khloe. 

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé (@khloekardashian),

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Kylie Jenner miluje strapce, miluje ich aj Dominika Navara Cibulková

Kylie Jenner sa na jednej z mnohých akcií ukázala v strapcovaných šatách. Takýto boho outfit zvolila aj Dominika Navara Cibulková. Obe dámy doplnili detailne zdobené šaty jednoduchými doplnkami. Volili neutrálne odtiene a opäť obuv, ktorá sa nesie v priesvitnom duchu. 

Riflovina a neutrálne tóny sú trendy

Domi má rada dlhšie kabáty, ktoré jej krásne predĺžia postavu. Inak tomu nie je ani v prípade Khloe Kardashian. Pri tomto podobnom stylingu obe zvolili kombináciu jeansoviny a béžovej v hornej časti outfitu. Nesmeli chýbať ani dokonale ladiace neutrálne topánky a v prípade Khloe aj klobúčik.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé (@khloekardashian),

Lesklá koženka je hitom každej párty, vie to nielen Slovenka, ale aj Khloe Kardashian

Podobnosť medzi Dominikou a Khloe sme ukázali aj v predchádzajúcom prípade. Tieto dve ženy by si asi rozumeli, keby sa jedného dňa rozhodli spolu nakupovať oblečenie! Aj na akciách volia podobný look. Koženka má v sebe nádych luxusu a jedinečnosti, pretože ešte stále je na oblečení považovaná za netradičnú. V lesklom prevedení zachytí oko každého pozorovateľa. Tento efekt dosiahla úspešne Dominika a Khloe by sa za predvedený model tiež nemusela hanbiť.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé (@khloekardashian),

Kožušiny sú základom štýlového šatníka na chladnejšie dni, farebná kabelka je iba bonusom

Ani najstaršia Kardashian, Kourthey, nebude vynechaná z nášho zoznamu. V zime obe milujú kožušiny. Dominika si je vedomá, že v nich na Slovensku pôsobí neskutočne štýlovo. V tomto prípade sa aj s Kourthey, vyhrali s farebným akcentom na kabelke a jej veľkosťou. Obe vedia, že ženských vecí nie je málo, a preto kabelka je lepšia, keď je väčšia. Nude kožuch je týmto doplnkom skvelo osviežený!

Prečítajte si tiež: Očarujúca kráska Kristína Činčurová zažiarila na filmovom festivale v Cannes: Takto zahviedila!

Ružový kamarát nesklame na žiadnej dovolenke

Malou čerešničkou na záver je krásny letný záber. Ružový nafukovací plameniak nemohol chýbať na dovolenke Dominiky Navara Cibulkovej. Letnú zábavu si s ním užili aj Kardashianky.