Presunúť na hlavný obsah

Exotické slovenské krásky, ktoré nás okúzlili svojím sexi vzhľadom: Kam siahajú ich korene?

Slovenské celebrity

Hrdé Slovenky, ktoré vás pri prvom pohľade zaujmú netradičným vzhľadom a výnimočnou krásou. Reč je o známych slovenských kráskach, ktorých korene siahajú do ďalekých krajín. Viete, aký pôvod sa ukrýva v ich výnimočnej kráse?

Temperamentné, šarmantné a exotické slovenské krásky, ktoré v sebe okrem netradičnej krásy ukrývajú aj nesmierny sexepíl. To všetko je výsledkom správne namiešaného koktejla génov, ktoré siahajú do ďalekých zahraničných krajín. Zistili sme, aký pôvod má pätica týchto krásnych Sloveniek.

Prečítajte si aj: Mary Havranová má skvelú postavu, no do fitka sa nenúti každý deň: Toto je podľa nej kľúčom k úspechu

Jasmina Tatyová

Exotická kráska, ktorá sa môže pochváliť titulom 2. vicemiss v súťaži Miss Slovensko 2018, Jasmina Tatyová vás zaujme už na prvý pohľad svojou netradičnou krásou. Jej korene siahajú až do ďalekej Afriky, ale čokoladová kráska je hrdou Slovenkou. Nákazlivý úsmev a úžasný afro účes patria k jej dominantným znakom.

Dominika Ducová

Zaujímavá kráska s ázijskými koreňmi je známa predovšetkým ako moderátorka módnej televízie Fashion TV. Slovenka s neuveriteľným sexepílom a netradičným vzhľadom ma otca z Vietnamu, čo je vidieť aj na jej jedinečnom výzore. Táto sympatická moderátorka patrí k ozajstným kráskam. 

Jasmina Alagič

Temperamentná Jasmina Alagič vás už pri prvom pohľade zaujme netradičnou krásou. Sexi moderátorka s balkánskymi koreňmi je dokonalou ukážkou toho, že jej v krvi pulzuje iná krv. Bláznivá, svojská a veľmi zábavná brunetka sa vďaka svojej silnej osobnosti a neuveriteľnému šarmu dostala do povedomia verejnosti a médií. 

Vierka Ayisi

Slovenskú tanečníčku a choreografku Vierku Ayisi mnohí označujú za „ slovenskú Beyoncé“ začo môže vďačiť najmä svojmu exotickému vzhľadu. Dcéra tanečníka Fredyho Ayisiho má africké korene a jej netradičná krása je naozaj očarujúca a jedinečná. Za jej prekrásne vlasy by mnohé ženy dali naozaj čokoľvek!

Inšpirujte sa: Krásna Jasmina Alagič na svojej postave tvrdo pracuje: Z tohto je zložený jej tréningový plán pre sexi krivky

Jessica Šimonfy Flores

Rebríček exotických Sloveniek so zahraničnými koreňmi uzatvára táto femme fatale, z ktorej srší neuveriteľný sexepíl. Jessica sa v minulosti uchádzala o titul kráľovnej krásy v súťaži Miss Slovensko a pri pohľade na ňu sa niet čomu čudovať. Táto sexi čokoládová kráska ma korene až v Paname.