Presunúť na hlavný obsah

Dakota Johnson je v skutočnosti úplne iná ako Anastasia: Túto jednu vec však majú spoločnú

Zahraničné celebrity

Rola nevinnej študentky, ktorá sa zamilovala do miliardára Christiana Greya, už pred štyrmi rokmi urobila z mladučkej herečky Dakoty Johnson hviezdu za jednu noc. Majú však tieto dve ženy vôbec niečo spoločné?

Dakota si potrpí na sebestačnosť

Aj keď to tak možno na prvý pohľad nevyzerá, slávna herečka by po svojom boku podobne dominantného muža, akým bol Christian Grey, v skutočnosti nevystála. Je totiž ženou činu, rada robí veci po svojom a neznáša, keď ju niekto svojím správaním riadi alebo jej rozkazuje. Neverí v to, že by vo vzťahu musel byť vždy jeden nadradený, inak by to nefungovalo, práve naopak. Zakaždým sa snaží o to, aby si so svojím partnerom našla spoločnú cestu a dohodli sa na kompromise, vo vzťahu aj v komunikácii.

Inšpirujte sa: Vieme, ako sa dopracovať k telu ako má Dakota Johnson: Stačí, ak sa budete držať týchto troch zásad

Striktne oddeľuje osobný život a prácu

Rovnako sa cíti aj v prípade pracovných záležitostí. Dakota priam neznáša, keď sa jej súkromie mieša s prácou alebo naopak. Verí totiž, že pre dobro vzťahu je viac než len potrebné, aby si partneri nechávali navzájom priestor na osobnú sebarealizáciu. Nepovažuje za správne, ak sa jeden druhému miešajú do práce a profesijného života. Dakota si totiž myslí, že človek potrebuje určitú dávku slobody na to, aby sa cítil plnohodnotne a sám sebou.

Sama potrebuje cítiť, že niečo dokázala a je schopná sa o seba postarať aj bez pomoci partnera. Len vtedy je ho totiž hodna. Treba uznať, že v tomto by sa zrejme s filmovou Anastasiou veľmi nezhodli, keďže aj ona síce spočiatku protestovala, nakoniec však nechala Christiana nech jej v kariérnom postupe tak trochu pomože.

Mohlo by vás zaujímať: Ako vyzerajú skutoční partneri najsexi filmovej dvojice z Fifty Shades of Grey? Christian má pri sebe úplne iný typ ženy

Súkromie si však stráži rovnako

Úplne iný názor má však pokiaľ ide o súkromie. To si Dakota rovnako ako hlavná hrdinka filmu, úzkostlivo stráži a považuje ho za vrchol  zdravého vzťahu a života.  Anastasia aj Dakota majú radi, keď niektoré veci zostanú medzi štyrmi očami a nenávidia chvíle, keď sa kvôli niečomu alebo niekomu  dostanú pod paľbu médií.

Niet divu. Život sa Dakote od natočenia prvej časti Fifty Shades obrátil úplne naruby, nehovoriac o samotnej postave Anastasie, ktorá si pozornosť okolia vo filme užíva od chvíle, kedy sa po Christianovom boku objavila po prvýkrát.