Presunúť na hlavný obsah

Pozrite sa, ako sa na Vianoce pripravujú celebrity: Mária Čírová zdobí kozub, Dara Rolins už postavila stromček

Slovenské celebrity

Síce máme do Vianoc ešte dva celé týždne, s prípravami niektorí začali už skôr.

Mária Čírová ozdobila kozub

Krásna speváčka si prípravy na Vianoce skutočne užíva. Okrem vianočného stromčeka sa totiž pochválila i krásne vyzdobeným kozubom, ktorý celkovú vianočnú atmosféru len dopĺňa. Už sa určite nevie dočkať chvíľ, ktoré strávi so svojimi najbližšími a v kruhu rodiny. Zatiaľ však treba uznať, že jej to už teraz neuveriteľne pristane.

Inšpirujte sa: VIDEO: Očarujúca Mária Čírová a jej najkrajšie momenty: V rozhovore nám odhalila kúzlo Vianoc

Dara Rolins s dcérkou Laurou už ozdobili

Niekomu to môže prísť skoro, Dara však so svojou dcérkou nelenili a v obývačke im už teraz stojí vianočný stromček. Už zo samotnej fotky je vidno, že si obe túto činnosť nesmierne užívali a na sviatky pokoja a radosti sa neskutočne tešia. Ktovie, čo si celá rodinka o dva týždne nájde pod tak krásnym stromčekom.

Simona Krainová už vypeká

Aj keď jej možno stromček ešte nestojí, pečenie perníkov je u krásnej modelky v plnom prúde. Z krásneho videa je vidieť, že rada využíva pomoc svojich šikovných pomocníkov a príprava na maškrtné Vianoce je záležitosťou celej rodiny. Nič predsa nie je tak krásne ako čas strávený s najbližšími.

Nenechjte si ujsť: Dodnes je o ne veľký záujem: Najkrajšie Češky a Slovenky po 40-tke, ktoré sú pre nás inšpiráciou

 

#bestbrunchintown #loveu

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

Tamara Heribanová a jej vlastný adventný veniec

Pomoc šikovných detských ručičiek využíva aj krásna Tamara Heribanová. Vlastný adventný veniec totiž vyrobila za pomoci svojich detičiek. Kúsky pomaranča so škoricou určite prevoňali celý domov a dodali nadchádzajúcim dňom skutočný nádych Vianoc. Tamara zjavne rada vytvára veci sama, a tak sa k tvoreniu venčekov pridala celá rodina.

Andrea verešová na horách

Modelka a šťastná matka dvoch krásnych detí si adventné nedele užíva na horách, kde v pokoji a snehu uteká od reality a pripravuje sa na nadchádzajúce vianočné obdobie. Andrea totiž vie, ako veľmi je vo všetkom tom zhone dôležitá správna dávka relaxu a pokoja. Zdá sa, že by sme sa ňou všetci mohli tak trochu inšpirovať, čo poviete?

Mohlo by vás zaujímať: Andrea Verešová vyzerá božsky: Tomuto vďačí mama dvoch detí za dokonalú postavu, pleť a vlasy

Pohodu doma zažíva aj Barbora Franeková

Svetlo adventnej sviečky si užíva aj ďalšia modelka, i keď v pohodlí domova. Zdá sa, že Barbora Franeková sa skutočne nikam nenáhli a predvianočný zhon si spríjemňuje víkendovými posedeniami a nič nerobením. A presne také by mali byť nadchádzajúce sviatky. Plné pohody a pokoja.