Presunúť na hlavný obsah

Viete, ktorá známa speváčka mala stvárniť krásnu Rose vo filme Titanic? Jej meno vás poriadne prekvapí!

Zahraničné celebrity

Romanticky ladený film Titanic si zamilovalo veľké množstvo žien, dokonca by ste fanúšikov našli aj medzi mužmi. Ak sa aj vám film páčil, máme pre vás jednu zaujímavosť týkajúcu sa obsadenia hercov do filmu.

Bez herečky Kate Winslet a herca Leonarda DiCapria si dnes už len ťažko vieme predstaviť obľúbený film Titanic. Práve preto vás zrejme prekvapí meno speváčky, ktorá mala stvárniť postavu zmyselnej Rose a zahrať si tak po boku príťažlivého Leonarda DiCapria presne pred dvadsiatimi rokmi.

Mohlo by vás zaujímať: Brad Pitt dnes vyzerá ešte viac neodolateľne ako kedysi: Vďaka tomuto sa preniesol cez rozvod s Angelinou

Na castingu sa zúčastnilo niekoľko známych herečiek, medzi ktorými sa objavila aj kontroverzná a nestarnúca speváčka, ktorá o necelé dva roky oslávi 60-tku. Viete, o kom hovoríme?

Madonna

Práve speváčka Madonna mala byť tou tvárou, ktorá mala obsadiť rolu Rose vo filme Titanic, ktorý v roku 1997 ovládol kinosály po celom svete. Napriek tomu, že Madonne sa v speváckej kariére neuveriteľne darí a je úspešná v tom, čo robí, ako herečku v tomto filme si ju len málokto dokáže predstaviť.

Zaujímavosťou je tiež to, že o rolu sa uchádzali aj iné známe ženy, ako napríklad Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, či Nicole Kidman. Rolu však napriek tomu nakoniec dostala talentovaná Kate Winslet, ktorej táto úloha skutočne sadla a pristala.

Možno vás prekvapí aj to, že príťažlivého Leonarda DiCapria mal nahradiť o nič menej atraktívny a sebavedomý Matthew McConaughey a kapitána lode Smitha mal stvárniť legendárny herec Robert De Niro, ktorý sa však kvôli chorobe nemohol nakrúcania zúčastniť.

Prečítajte si aj: Tieto celebrity boli "príliš škaredé" pre showbiznis: Dnes patria medzi najúspešnejšie a najbohatšie ženy sveta

Je až neuveriteľné, že film Titanic oslávi tento rok presne 20 rokov. Dovolím si tvrdiť, že film Titanic je jedným z filmov, ktoré si ľudia dokážu pozrieť aj niekoľkokrát za život a stále s rovnakým nadšením. Ja sama nie som výnimkou.

Za uplynulých 20 rokov sa toho na Slovensku a vo svete zmenilo mnoho.  Myslíte si, že máte prehľad o udalostiach za posledné dve dekády? Tak sa určite otestujte v našom kvíze, ktorý pripravil 20 ročný Zoznam.sk, a možno práve vy budete šťastným výhercom zájazdu v hodnote 3 000 €.

Viete si predstaviť, že by Madonna stvárnila postavu Rose vo filme Titanic?

spolu hlasovalo 319 ľudí

áno
28
nie
291