Presunúť na hlavný obsah

Gigi Hadid a jej najštýlovejšie outfity na cestovanie: Inšpirujte sa jej ležérnym štýlom, ktorý sme si zamilovali!

Zahraničné celebrity

Najlepšia módna inšpirácia priamo od svetovej modelky Gigi Hadid, ktorá vyzerá aj na letisku neodolateľne. Ako to táto kráska robí?

Aj cestovanie môžete poňať vo veľkom štýle! Urobte to ako svetová topmodelka Gigi Hadid, ktorá vyzerá aj na cestách ako z prehliadkového móla. Jedinečný štýl a skvelé kúsky, ktoré sme si naozaj zamilovali. Nechajte sa unášať poriadnom dávkou zmyselnosti a dobrého vkusu!

Prečítajte si aj: Take it easy! Denimová minisukňa nikdy nesklame, ako ju kombinovať?

Pohodlnosť

Svetová modelka obľubuje jednoduchú kombináciu farieb, v ktorej vynikne najviac. Medzi jej preferované odtiene patria tie "nude". Veľmi sa nám páči voľba croptop mikiny, ktorá odhaľuje jej vypracované bruško a zároveň ladí s luxusnou kabelkou.

White style

Zladená v bielej farbe a "fluffy" materiáloch je skrátka neprehliadnuteľná! Pohodlný svetrík a nohavice z rovnakého materálu jej nesmierne svedčia a Gigi vyzerala ako vždy dokonalo. Páči sa nám kontrast s rebelskou cestovnou taškou a športovou šiltovkou, ktorá má zároveň aj praktické využitie.

Diva

Modelka Gigi Hadid je skrátka diva za každých okolností. Ležérne obtiahnuté šaty z pohodlného materiálu a semišové kozačky nie sú asi typickou voľbou na cestovanie, no musíte uznať, že jej to nesmierne pristane. Slnečné okuliare dodávajú celému looku ten správny šmrnc!

V štýle Coachella

Outfit na cestovanie môže nabrať úplne iné rozmery, ak sa rozhodnete pre túto voľbu. Voľné rozviate šaty z transparentného materiálu sú zaručene pohodlnou voľbou do lietadla. Dopasujte k nim denim či leskú bundičku a nezabudnite na okuliare, bez ktorých by to nebolo ono!

Inšpirujte sa: Športové outfity, v ktorých sa budete cítiť pohodlne a zároveň sexi: Inšpirujte sa priamo od svetových modeliek!

Športový štýl

Svetlo ružová bombera a úzke čierne džínsy sú klasikou, ktorá nikdy nevyjde z módy. Pohodlné tensiky a retro okuliare nám len dokazujú, že Gigi je ženou mnohých tvárí a štýlov. Oceňujeme, že nás vždy prekvapí niečím novým a je nám tak stále skvelou módnou inšpiráciou.