Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Májová prehliadka návrhárky Lýdie Eckhardt je pripravovaná S LÁSKOU

Feminity TV

Tradícia módnych prehliadok Lýdie Eckhardt trvá už 27 rokov. Vždy sa nesie v znamení témy, ktorá vyvoláva zamyslenie, pousmiatie i dojatie. Jej najnovšia téma je naozaj krásna - S LÁSKOU.

Táto téma  vyslovene  patrí k máju. Módny salón LE s láskou pripravoval 3 mesiace kolekciu, ktorá pozostáva zo 100 modelov jarnej a letnej módy  a bude plná farieb, kvetov či prúžkov a bude aj obľúbená riflová kolekcia.

Medzi účinkujúcimi uvidíte speváčku Dominiku Titkovú a jej kapelu, tanečníkov so skupiny Old School Brothers a sólistu Miroslava Žilku. Lýdia dala priestor aj firme, ktorá zo starých riflí vyrába hračky, šperky, vankúše a na prehliadku vytvorila kolekciu riflových tašiek. Soňa Borowiecka pod svojou značkou Sohemi  vytvorila do jednej z kolekcií nádherné  čelenky a kvetinové doplnky .

Príďte si užiť slávnostnú atmosféru  pripravovanej prehliadky dňa 11. 5. 2018 v hoteli Double Tree by Hilton v Bratislave.

V hoteli, ktorý je hlavným partnerom fashion show, v ktorom  je priateľská atmosféra, úžasný catering, príjemný personál a všetci návštevníci sa v ňom cítia výborne.

K príjemnému večeru, kde je skvelá nálada, ale aj emócie, neodmysliteľne patrí spoločnosť ST.NICOLAUS, spoločnosť, ktorá viac ako 150 rokov prináša na trh obľúbené liehoviny a destiláty…. na tento večer dokonca pripravia exkluzívny miešaný drink_Nápoj lásky.

Leto si málokto vie predstaviť bez dovoleniek. Medzi modelmi nebudú chýbať vyslovene dovolenkové ľahké outfity, pohodlné modely na letné teplé počasie. Veď aj počas dovolenkových dní je možné stretnúť lásku, prehĺbiť city ku svojim partnerom či priateľom........ Medzi hlavných partnerov prehliadky patri aj spoločnosť HYDROTOUR, ktorá patri k popredným slovenským cestovným kanceláriám už 24 rokov a je zosobnením svojho claimu Máme radi leto! Priazeň dovolenkárov si Hydrotour získal vďaka atraktívnym destináciam,  každoročne inovovanému programu a kvalitným službám.

Modelky, ktoré sú na módnych show LE vždy usmiate a dobre naladené budú líčiť vizážisti značky REVLON - značky, ktorá zosobňuje pôvab, sexy štýl, a vo svojich inšpiráciách sa opiera o zvodnosť, provokáciu a vášeň.

Neuveriteľných 18 rokov trvá aj spolupráca so spoločnosťou Fiorangelo, ich topánky si obľúbili nielen modelky, ale takmer všetky dámy!

To čo sa osvedčilo netreba meniť....a tak je to aj s Monikou Zábojníkovou, ktorá spoločne s dievčatami zo SALÓNU KRÁSY MONIKA bude tvoriť večer nádherné účesy. 

Nechajte sa vtiahnuť do atmosféry jedinečného gala večera plného módy, šarmu a dobrej nálady.

A na záver k téme hovorí Lýdia: „Aj láska je hodnota, u mnohých ta najvyššia, ktorú si však nevieme kúpiť, ani sa nedá stanoviť jej cena, ale dokážeme ju pestovať. Aj tu platí, že je potrebné začať od seba - poskytnúť nezištnú pomoc, niekedy postačí aj láskavé slovo, ktoré dokáže naštartovať vnútornú pohodu nielen pre okolie, ale aj v našej duši.“

-Reklamná správa-

FEMINITY TV: Lýdia  prezradila, ako prebiehali prípravy na prehliadku a nezabudla spomenúť už svoje 27. výročie založenia módnej značky Lýdia Eckhardt.