Presunúť na hlavný obsah

Štýlové a nadčasové čižmy do každého počasia: Ktoré z nich by ste si vybrali vy?

Móda

Existujú kúsky vo vašom šatníku, ktoré vám vydržia jednu sezónu a viac ich nevytiahnete. Potom sú tu tie, ktoré by ste s obľubou nosili aj od rána do večera a ich štýl vás nikdy neomrzí. Presne také sú aj čižmy nad kolená, ktoré sú láskou na prvý pohľad!

Milujeme ich azda všetky! Krásne, elegantné, štýlové a nesmierne sexi. Reč je o vysokých čižmách nad kolená, ktoré v sebe skrývajú zázračnú schopnosť vyzerať dobre za každých okolností a k akémukoľvek outfitu. Či už je prechodná jeseň alebo chladné zimné počasie, tieto čižmy vás vždy zachránia a k tomu všetkému vyzerajú až hriešne dobre.

Mohlo by vás zaujímať: Obdobie štýlových rolákov nás nesmierne baví: Zaobstarajte si do vášho šatníka aspoň jeden kúsok!

Šedé

Šedé čižmy nad kolená sú ideálnym doplnkom vďaka ich praktickému využitiu. Tento odtieň skrátka môžete kombinovať s rôznymi farbami a výsledok bude vždy dokonalý. Nás zaujala jednoduchá verzia s čiernym oversized svetrom a kabelkou. Čo poviete?

Vojenská zelená

Semišové čižmy nad kolená v odtieni vojenskej zelenej vás upútajú už na prvý pohľad. Inšpirujte sa štýlom svetových modeliek a kombinujte ich s oversized svetrom, ktorý zastúpi úlohu šiat. Tento street style nám je veľmi blízky a považujeme ho za veľmi trendy.

Hnedé

Zimné čižmy na vysokom podpätku v hnedej farbe sú skvelou kombináciou k bielej farbe či krémovým odtieňom. Tento kontrast tvorí nezameniteľnú kombináciu a patrí k obľúbeným farebným prvkom. Urobte to ako svetová modelka Bella Hadid a užívajte si pohľady okoloidúcich.

Extravagantné

Základným pravidlom pri extravagantných čižmách s výšivkami je zanechať zvyšok outfitu v jednoduchosti. Ak si obujete výrazné čižmy s pôsobivými detailmi, musíte dbať na minimalistický zvyšok oblečenia. Príkladom vám môže ísť aj modelka Stella Maxwell, ktorá to predviedla dokonale.

Inšpirujte sa: Tipy na štýlové jesenné rukavičky: Týmto módnym doplnkom oživíte váš outfit

V odtieni "nude"

Krémové odtiene patria k obľúbeným farbám tejto sezóny a my sa ich nevieme nabažiť. V súvislosti s tým sme si zamilovali aj tieto kožené obtiahnuté čižmy nad kolená, ktoré nás upútali aj svojou krémovou farbou. Ak ich zladíte tón v tóne ako modelka Hailey Baldwin, úspech máte zaručený!