Presunúť na hlavný obsah

Všimnite si, či máte tieto štyri črty na tvári: Ak áno, patríte k veľmi atraktívnym ľuďom

Krása

Vaša tvár o vás povie veľa a podľa istých sledovaní a výskumov ľudia zistili, že určité črty sú na ženách veľmi atraktívne. Máte ich aj vy?

Každá žena je krásna svojím vlastným spôsobom, ale podľa zistení, ktoré uverejnila stránka Mirror, prišli vedci na to, ktoré črty su na žene najviac atraktívne a tiež to, ako by mala ideálna tvár vyzerať. Možno sa v nasledujúcich slovách nájdete.

Prečítajte si aj: Takto sa vám zmení tvár po konzumovaní alkoholu, cukru, či mlieka: Všimli ste si jednu z týchto zmien?

Ostro tvarované obočie

Obočie spraví so ženskou tvárou veľa a preto na jeho tvare záleží. Vraj najatraktívnejším obočím je také, ktoré dáva žene prísnejší výraz a je ostro tvarované a výraznejšie.

Mandľové, hnedé oči

Najatraktívnejšie oči na žene sú takzvané mandľové oči, ktoré pripomínajú tvar mandle. Sú menšie, užšie a ak sú aj hnedé, máte vyhraté. Tieto oči sa tiež hodnotia ako jedny z najúprimnejších očí.

Úzky, menší nos

Na žene je podľa vedcov veľmi atraktívny užší a zároveň menší nos. Možno preto si ho také veľké množstvo žien necháva dnes rôznymi zákrokmi upravovať.

Plné pery

Vždy boli a pravdepodobne vždy budú plné pery v kurze. Ženy s nimi vyzerajú neuveriteľne sexi a celkovo dodávajú tvári iný rozmer. Preto, ak ste aj vy majiteľkou plných pier, máte vyhraté.

Inšpirujte sa aj: Viete o tom, že svoju tvár ste si pravdepodobne celý život umývali nesprávne? Namiesto toho by ste mali robiť toto!

Okrem týchto základných čŕt sú na žene samozrejme atraktívne aj ďalšie veci. Zabudnite napríklad na príliš úzku tvár, pretože mužom sa páčia plnšie líca, výraznejšia brada a celkovo výraz dievčaťa. Kvôli tomu to ani s make upom príliš nepreháňajte a stavte na prirodzenosť. Ak ste sa náhodou ani v jednej zo spomenutých vecí nenašli, nezúfajte, pretože každému sa aj tak nakoniec páči niečo iné a niekto iný. Vyzdvihnite svoje prednosti, neskrývajte chybičky krásy a majte sa rada. To je to jediné čo potrebujete.