Presunúť na hlavný obsah

Na svojich domácich miláčikov nedajú dopustiť: Roztomilá Soňa Skoncová, Dominika Cibulková má takéhoto maznáčika

Feminity

Viete, čo majú spoločné Dominika Navara Cibulková, Veronika Cifrová Ostrihoňová, Soňa Skoncová a Kristína Krajčírová? Zbožňujú svojich domácich maznáčikov. Ich zvierací kamoši sú skutočným členom rodiny!

Mohlo by vás zaujímať: Andrea Verešová vyzerá božsky: Tomuto vďačí mama dvoch detí za dokonalú postavu, pleť a vlasy

Kristína Krajčírová

Očarujúca blondínka a bývalá misska Kristína Krajčírová, tvorí so svojim francúzskym buldočkom Tysonom skvelú dvojku. Nielže má Tyson naozaj prvotriednu starostlivosť, pestrý jedálniček, ale Kristíne robí spoločnosť naozaj takmer vždy. 

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Pre sympatickú redaktorku Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú je štvornohá Molly naozaj veľmi dôležitá. Táto buldočka je skutočnou hviezdou aj vďaka svojim známym majiteľom. Molly má totiž aj svoj vlastný profil na sociálnej sieti a pravidelne robí Veronike a Matejovi spoločnosť počas vystupovania v televízii, či pri fotení rôznych editoriálov. 

Dominika Cibulková

Známu tenistku a jej dvoch yorkshírskych teriérov pozná azda každý. Dominika sa svojim miláčikom Mii a Woodymu venuje ako sa len dá. Navyše, ako inak dopraje im všetko len to najlepšie a príkladne sa o nich stará.  

Soňa Skoncová

Krásna Soňa Skoncová nedá na svoju snehobielu Lolu dopustiť. Snaží sa ju so sebou brávať úplne všade. Maltezáčka tak so svojou paničkou veľa cestuje a skutočne sa má ako v bavlnke.

Barbora Franeková

Aj sexi brunetka Barbora Franeková má doma rovnako ako Soňa maltezáka. Jej psík Sany je na svoju majiteľku veľmi naviazaný, práve preto sa s ním snaží kráska tráviť všetok čas. Dokonca aj počas práce jej robí často spoločnosť. Tomu sa povie skutočná láska. 

Inšpirujte sa: Andrea Verešová a jej inšpirácia vianočných outfitov: Tieto si oblečte k vianočnému stolu!