Presunúť na hlavný obsah

Mesiac narodenia o vás prezradí, či ste predurčení na manželstvo: Pozrite sa, ako to s vami je

Feminity

Vedeli ste, že podľa znamenia zverokruhu dokážete zistiť, či ste skutočne preudrčení na dlhodobý vzťah a manželstvo? Odhaľte spolu s nami, ako na tom ste! Možno sa o sebe dozviete niečo, čo ste ani len netušili.

Inšpirujte sa: Interiér inšpirovaný jesennou prírodou: Ukážeme vám, aká sila tkvie v neutrálnych farbách!

Dátum narodenia o vás prezradí naozaj veľmi veľa. Dokáže povedať mnoho nielen o vašom charaktere, ale aj osude. Zaujíma vás, ako je to s vami v prípade manželstva? Sú totiž ľudia, ktorí sú predurčení na zväzok manželský oveľa viac ako tí ostatní. Zistite spolu s nami, či patríte do tejto kategórie. 

Mesiac narodenia ovplyvňuje náš život

Áno, mesiac narodenia vraj ovplyvňuje v značnej miere náš život. Niekto tomu verí, iný nie. Nech už patríte do akejkoľvek skupiny, jedno je isté. Možno sa vám vďaka tomuto, podarí predsa len zistiť o sebe niečo viac. My sme odhalili, ktoré tri znamenia sú naozaj vhodné pre manželstvo. 

Váhy

Ľudia narodení v znamení Váh sú veľmi citliví. Vedia si priznať svoje chyby a v značnej miere sa snažia aby bol ich partner vždy spokojný. Sú skutočne otvorení a ak sa zaľúbia je to navždy. Svojej polovičke splnia všetko, čo jej na očiach vidia. S takýmto človekom rozhodne prežijete harmonické a krásne manželstvo.

Panna

Panny sú lojálne, verné, spoľahlivé. O svojho partnera sa vždy príkladne starajú, lásku sa mu snažia dať vždy všetkými spôsobmi najavo. Milujú poriadok a čistotu a nielen vo veciach, ale aj v otázkach lásky. Práve preto, ak vznikne nejaký problém, chcú ho čo najskôr vyriešiť. Vďaka tomu budete žiť po ich boku v láske a spokojnosti. 

Rak 

Nuž čo dodať, Rak je doslova partner snov. Človeka po svojom boku sa snaží urobiť skutočne šťastného. Počúva ho, hovorí s ním otvorene, snaží sa spory riešiť racionálne a bez zbytočných emócií. Rak patrí jednoznačne medzi rodinné typy a ak sa raz pre niekoho rozhodne, túži po jedinom. Založiť si s ním aj rodinu. Ak ho máte po svojom boku, máte vyhraté!

Inšpirujte sa: Ambiciózna Slovenka Natália Gápľovská prišla na trh so skvelým nápadom: Prírodné sviečky LUMINIA si zamilujete!