Presunúť na hlavný obsah

S mojím ex sme zostali skvelými kamarátmi: Po rokoch však začal mať veľmi majetnícke sklony a takto to dopadlo

Feminity

Hoci po rozchode s Petrom Tina verila, že môžu byť priateľmi, veľmi sa mýlila. Do dnešného dňa tak ľutuje moment, kedy dala ich kamarátstvu šancu. Jej život sa totiž od toho momentu od základov zmenil. A žiaľ, nebolo to k lepšiemu.

Prečítajte si: Kvôli vlastnej mame som takmer prišla o manžela: Až toto mi otvorilo oči

Tina s Petrom tvorili pár viac ako sedem rokov. Rozišli sa najmä kvôli Petrovej chorobnej žiarlivosti. Napriek všetkému, čo spolu prežili a dôvodom rozpadu ich vzťahu, sa predsa len Tina rozhodla udržiavať s Peťom aspoň kamarátstvo. Nanešťastie to však nebola veru správna voľba.

Na začiatku to bolo ideálne kamarátstvo

Na začiatku to vyzeralo celkom idylicky. Vždy keď potrebovala Tina s niečím pomôcť, Peťo bol tu. Akýkoľvek problém sa v jej živote vyskytol snažil sa ho spolu s ňou vyriešiť. Zdalo sa, že fungujú lepšie ako kedykoľvek predtým. Zlom však nastal, keď si Tina našla priateľa. A to čo nasledovalo, by nechcela prežiť žiadna z nás. 

Takýto scenár nikto nečakal

Napriek tomu, že Tina svojho ex zoznámila s novým priateľom veriac, že si budú dobre vychádzať, tento scenár sa ani náhodou nekonal. Peter bol voči Tiborovi arogantný, povýšenecký a pri každej príležitosti vytiahol niečo z intímneho života z obdobia, kedy s Tinou žil on. Práve preto sa Tina rozhodla prestať s Petrom stretávať. To čo sa však začalo diať, bolo ako vystrihnuté zo zlého filmu. Peter začal Tinu prenasledovať, vyhrážať sa jej, sledoval ju na každom kroku. Tlačil na ňu, aby sa k nemu vrátila, že sú si súdení a nedopustí, aby bol ktokoľvek iný po jej boku. Trvalo to viac ako štyri mesiace. Jednoducho bol ňou priam posadnutý. 

Jej najhoršie obavy sa stali realitou

Jeden večer, keď prišla Tina unavená domov z práce, čakalo ju naozaj nemilé prekvapenie. Uprostred jej obývačky kľačal Peter so snubným prsteňom. Kľúč mal samozrejme ešte z obdobia, keď spolu žili. Tina zostala doslova paralyzovaná. Nechápala ako si to mohol vôbec dovoliť po tom všetkom, čo je dovtedy robil. ”Samozrejme povedala som nie a poprosila som ho aby odišiel. V tom momente začal Peter kričať, vyhrážať sa, že si ublíži, ak sa nedáme opäť dokopy. Dozvedela som, že vedel o každom mojom kroku, rozhodnutí, ktoré som urobila v čase, keď sme už neboli spolu. Nechal totiž tajne do môjho bytu nainštalovať kamery. Sledoval ma tak niekoľko mesiacov. Cítila som strach a beznádej zároveň.” Napokon Tina pochopila, že ak nepristúpi na jeho hru neskončí sa to dobre. Preto povedala Petrovi - áno. Hneď ako však z jej bytu odišiel po niečo do auta, zavolala na políciu. Dnes má Peter zákaz priblíženia sa k Tine a ona si konečne môže vydýchnuť. Tina tak na vlastnej koži zistila, že od lásky je naozaj len krôčik k nenávisti. 

Neprehliadnite:  Ako nosiť kučery a pôsobiť nezameniteľne sexi: Prinášame vám pár tipov ako nato!